Power dat is praten en wandelen. Netwerk met 55+leeftijdgenoten op 15 april 2016

 

Landgoed KernhemWaarom doen we dingen en waarom vinden we het prettig om met nieuwe leeftijdgenoten in contact te komen? Volgens mij omdat we ook op onze leeftijd willen (blijven) netwerken maar dan wel anders dan zakelijk. We willen geen beroep doen op een ander, zijn niet uit op een opdracht of dienst van elkaar, we willen in vrijheid en blijheid “gewoon” elkaar ontmoeten. En we houden er ook van om samen iets concreets te doen.
Dus welkom, netwerk en loop mee met 55+ – leeftijdgenoten om elkaar (beter) te leren kennen, samen ideeën en visie te ontwikkelen en vooral ook samen iets te dóen in een ontspannen sfeer. We combineren zo het praten (aan tafel met een kopje koffie/thee) en het doen (wandelen in dit geval).

Kom op 15 april van 10.00-12.30uur uur naar Ontmoeting Power– Veerkracht op leeftijd.
* Power is voor medioren en senioren (zo ongeveer in de leeftijd van 55- 75 jaar), in Ede en omgeving. Een gezamenlijk project van DeNieuweOudere.nl met Gilde Ede.
*Waar ‘nieuwe ouderen’ met elkaar verschillende thema’s – zoals zingeving, gezondheid, wonen, activiteiten – bespreken die passen bij hun levensfase.
*Wij, mensen met zoveel levenservaring nadenken over het nu en de toekomst. Over de leuke (en tja ook de minder leuke) kant van ouder worden. Zodat we zélf vitaal blijven en sámen zoeken naar manieren waarop wij, de nieuwe ouderen, midden in de maatschappij actief blijven.

Van harte welkom. Wij, Anja van Rijswijk en Jeroen Hillen, de power- begeleiders ontvangen je graag bij mij (Anja) thuis met kopje koffie/thee. Adres: Trompstraat 26 te Ede.
Na ca. een uur praten trekken we onze wandelschoenen aan. We lopen, vanuit huis, in rustig tempo zo’n 5 kilometer (reken ongeveer op 1 uur lopen) in de omgeving van Landgoed Kernhem.
Neem dus stevige (wandel)schoenen mee en hou rekening met je (regen)kleding. Voor een klein buitje laten we ons niet kisten maar bij heel slecht weer passen we het programma aan.
Kosten: geen.

Graag zien we je reactie tegemoet of nog liever ontvangen we je aanmelding. Bel, mail me of bel me gerust voor meer informatie.  Graag tot ziens!

Jeroen Hillen en Anja van Rijswijk