Wie ik ben? Even voorstellen

Mijn naam is Anja van Rijswijk. Ik ben in 1952 geboren, gehuwd met Hans en samen hebben wij drie niet meer thuiswonende kinderen, vijf kleinkinderen met ons DNA en 2 bonus kleinkinderen.

Jarenlang heb ik met veel plezier gewerkt als adviseur Personeel en Organisatie en heb ook ervaring als (team)coach. Na mijn studie  HBO P&A heb ik de opleiding wellness-coaching,  cursus zorgethiek en vele andere cursussen gevolgd.

 

 

Ik leef en werk vanuit de volgende waarden:

  • Respect. Ik hou rekening met anderen, andermans ideeën en visies.
  • Open- en eerlijkheid. Ik spreek duidelijke en eerlijke taal en hou niet van verborgen agenda’s.
  • Betrouwbaarheid. Je kunt op mij rekenen en afspraken kom ik na.
  • In balans zijn. Voor mij betekent leven in beweging blijven. Daarbij ga ik steeds op zoek naar een (nieuw) evenwicht tussen doen of laten, tussen lichaam en geest, tussen werk en privé, tussen rustig en actief zijn.
  • Humor. Ik lach graag, hou van creatieve (cabareteske) woorden en gebruik humor om gespannen situaties losser te maken.
  • Verbondenheid. Ik vind het belangrijk om een steentje bij te dragen in de maatschappij om prettig samen te kunnen werken (betaald en vrijwillig), te wonen en vooral samen te leven. Steeds nieuwe mensen te ontmoeten en een goede relatie te onderhouden met mensen (oude en jonge, bekende en nieuwe) om me heen.

LinkedIn